Γειά σας

Μπορείτε να αφιερώσετε δύο λεπτά για να αυξήσετε την ευαισθητοποίηση και τους πόρους για τον καρκίνο των νεφρών συμπληρώνοντας και κοινοποιώντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το διασκεδαστικό κουίζ των επτά ερωτήσεων;

Μοιραστείτε αυτό το κουίζ με το κοινωνικό σας δίκτυο. Για κάθε τεστ που ολοκληρώθηκε, θα δοθούν $ 5 που θα βοηθήσουν να βρεθούν απαντήσεις σε ζωτικής σημασίας ερωτήσεις σχετικά με τον καρκίνο των νεφρών.

Ευχαριστούμε για την βοήθεια

Πάμε!!

Ποιο είναι σωστό;

Σωστό Λάθος

Το μεγάλος ύψος έχει συνδεθεί με αυξημένο κίνδυνο καρκίνου των νεφρών, ενώ μερικές μελέτες δείχνουν ότι η μέτρια πρόσληψη αλκοόλ μπορεί να μειώσει  τον κίνδυνο.

Επόμενη

Ποια χώρα έχει το υψηλότερο ποσοστό καρκίνου των νεφρών στον κόσμο;

Σωστό Λάθος

Η Τσεχία έχει μακράν το υψηλότερο ποσοστό καρκίνου των νεφρών παγκοσμίως και χρειάζεται περισσότερη έρευνα για να καταλάβουμε το γιατί.

Επόμενη

Η χημειοθεραπεία είναι μια αποτελεσματική θεραπεία για τον καρκίνο των νεφρών.

Σωστό Λάθος

Οι περισσότεροι τύποι καρκίνου των νεφρών δεν ανταποκρίνονται στη χημειοθεραπεία.

Επόμενη

Ποιο από τα παρακάτω ΔΕΝ αυξάνει τον κίνδυνο καρκίνου των νεφρών;

Σωστό Λάθος

Το κάπνισμα καπνού, η υψηλή αρτηριακή πίεση ή το οικογενειακό ιστορικό καρκίνου του νεφρού, είναι σημαντικοί παράγοντες κινδύνου.

Επόμενη

Κατά τη διάρκεια των 24 ωρών της Παγκόσμιας Ημέρας Καρκίνου του νεφρού, πόσες νέες περιπτώσεις καρκίνου των νεφρών θα διαγνωσθούν;

Σωστό Λάθος

925 νέα κρούσματα διαγιγνώσκονται κάθε 24 ώρες – αυτό είναι περίπου ένα κάθε 90 ΄.

Επόμενη

Ποιο από τα παρακάτω είδη ούρων είναι πιθανό σημάδι καρκίνου των νεφρών;

Σωστό Λάθος
Σκούρα κίτρινα ούρα μπορεί να σημαίνει ότι έχετε αφυδατωθεί και χρειάζεστε περισσότερα υγρά Αφρώδη ούρα μπορεί να είναι η διαρροή πρωτεϊνών από τα νεφρά σας - δείτε το γιατρό σας Το ανοικτό κίτρινο, διαυγή ούρα είναι φυσιολογικό

τοποθετήστε το ποντίκι του υπολογιστή σας πάνω στην απάντηση για περισσότερες πληροφορίες.

Τα ροζ ή τα έντονα κόκκινα ούρα θα μπορούσαν να είναι αίμα στα ούρα και πιθανό σημάδι καρκίνου των νεφρών ή άλλης σοβαρής κατάστασης. Απευθυνθείτε αμέσως στον γιατρό σας.

Επόμενη

Στα δέκα άτομα που εντοπιστεί καρκίνος του νεφρού έγκαιρα, πόσοι από αυτούς είναι πιθανόν να επιβιώσουν περισσότερο από πέντε χρόνια;

Σωστό Λάθος

Όταν εντοπίζονται νωρίς, οι καρκίνοι των νεφρών τα ποσοστά επιβίωσης  είναι οκτώ στους δέκα, μερικά από τα καλύτερα στους καρκινοπαθείς.

Σας ευχαριστούμε για την ολοκλήρωση της έρευνας του World Kidney Cancer Q&A Day

Επιτύχατε σε /

Παρακαλώ μοιραστείτε αυτό το κουίζ με το κοινωνικό σας δίκτυο, καθώς οι χορηγοί θα δώσουν $ 5 στην έρευνα για τον καρκίνο των νεφρών για κάθε έρωτηματολόγιο που ολοκληρώθηκε.

Μοιραστείτε το στο Facebook Μοιραστείτε το στο Twitter
/
Score 0